bloggen omgjord!

sitter hos min kusin och hon har precis fixat min blogg. Är faktiskt nöjd:)
nu ska vi äta sen ska jag hem och städa mitt rum och sen dusch och sånt, så bloggar mer imorgon puss♥

Standing in the light of your halo I got my angel now

ligger just nu i amandas säng och tvättar min navel, har ju piercat(stavning) mig:D vi ska ner till stan nu och köpa lite smått och gott seee you laterrrrrr puss♥
fick bli en damp bild

vaknade för ett tag sen...

igår kom vi hem ganska sent så orkade inte blogga då.. nu har vi iaf precis ätit lite och snart drar jag och amanda ner till varamon ett tag,sen till donken och senare blir det fest i boren tror jag..får se lite hur det blir.. om nu inte jorden går under:( nu ska vi springa över till mig så jag kan byta om, har pyjamas på mig fortfarande:) bloggar mer sen puss♥
I will always love you

sitter hon min bästis

hon ska platta håret och sen ska vi ner till varamon och hämta min hårfärg som emelie har..ska nämnligen färgra håret förstår ni;)
det blir bara att ta bort alla fina röda nyanser och senare ska jag träffa älskling en stund och sen hänga med amanda till alex och göra nått med hennes mobil, fattar inte riktigt vad men det märker jag:)
bloggar mer imorgon puss & kram♥
haha "lite" gamalt...

sitter just nu hos manda..

och plattar håret!:) ska senare ner till zerosplan och kolla på när mitt lag spelar match, fick inte va med den här gången pågrund av att jag inte har tränat så mkt.. nu ska jag hem och byta om lite och så.. bloggar mer imorron puss♥

I want to fight for this

sitter just nu i fg med mina tjejer och ska snart in och ha so i nästan 2 timmar.. sen har vi gympa, också riktigt kul!!!!!!
idag ska jag va med amanda och städa mitt rum, bloggar mer senare puss♥

Tjenare alla Astas läsare!

Sanna här , nivet , Astas bästa vän? ♥ Var jag alldeles för självsäker där kanske..? Aja , hon är min bästa vän iallafall så whatever ;) Sitter och snackar med Asta i tele nu , hon bad mig blogga åt henne för att hon inte orkade. Vad gör man inte för sin bästa vän? Såklart jag bloggar åt henne!
Aja , Asta och jag hade vårat vanliga damp i skolan idag. Skrattade så att vi tjöt osv. Haha , har alltid så kul med henne! Hon gör mig verkligen lycklig. Men men , kanske inte ska skriva en hel novell här på hennes blogg. Vi hörs ! ;)
Puss ♥

Jag älskar dig.

PINK



beställde hem klänningen igår.. vet inte om jag ska ha den på skolavslutningen eller inte, ge gärna förslag på sidor som man kan hitta klänningar!!!

mallis



här är hotellet jag och pappa ska till i sommar.. den 18 juni drar vi till spanien!
men nu ska jag klä på mig sen drar vi in till stan:)


I just wanna be with you

vaknade precis och satte mig vid datorn, nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka in till stan med pappa..
bloggar mer senare för hinner inte nu puss♥

00:46

ska göra lite te och sen sova.. imorgon blir det stan en stund och sen åka hem till motala:)
sovgott:D

kom precis hem från stan..

jag och pappa åkte in till stan och gick direkt till fritidsresor.. det vart inte italien, det blev spanien ist:D
det är ju inte helt fel det heller.. sen drog vi vidare och shoppade lite,sen drog vi till donken och käka och nu sitter jag framför tvn och bara tar det lungt:)


det jag har shoppat..



suddig..





är i stockholm..

vaknade nyss upp hos pappa i stockholm. idag ska vi dra in te stan och boka en resa till italien;)
nu ska jag äta frukost och duscha lite och sådär.. så bloggae mer sen:)

bilder från dagar jag inte har bloggat

solen är just nu på topp och jag och min kära fru manda ska dra ut i solen och sola, senare åker vi upp och äter i pizzeria svea:D sen ska jag kolla på älsklingens match. bloggar mer sen puss♥

RSS 2.0