lördag kväll..

Ska ta en dusch nu och sen lägga mig och kolla på film.. Bloggar mer imorgon:)

I would do anything for you,for you are perfect



fredagen slutade bra!! eller?

Förlåt för dålig uppdatering.. Skolan idag va ganska bra, va trött och hungerig hela dagen. Sen efter skolan va jag med kristian en stund, sen drog jag ner till zeros för att sova över med laget. Kvällen slutade med att jag fick åka till sjukhuset sitta där i mer än 3 timmar och får svar att jag har en spricka i fingret och att det har hoppat ur led. Nu ska jag lägga mig och tycka så jävla synd om mig själv! Peace

still got feeling you are my passion,you are the one for me

har vart i linköping hela dagen. åkte in dit vid 9 till sjukhuset och kolla min fot, det visade sig att jag har inflamation i fotleden.. kill me! sen drog jag mormor,mamma & morfar till ikano och shoppa lite smått.. hittade 3 tröjor och ett par jeans:) nu ska jag hoppa in i duschen, äta nått lätt och sen sova. skola imorgon med nån brandgrejprovning och hela köret.. måste ju va pigg!;)

när livet leker är det bra att vara två..

Jag trodde aldrig att du skulle sägat igen, jag trodde du litade på mig.. BLOGGPAUSE!!

damn, you are beautiful

Är påväg till mormor och morfar med mamma just nu, vi ska dit och äta och lite sånt:) Sen ikväll ska jag kanske träffa manda, vi får se vad som händer.. Bloggar mer sen pusss

lördag

har inte hunnit blogga pågrund av skolan, men nu är jag på gång igen;) igår var jag i stan och fika med amanda och hitta lite smått, sen var jag i fritidsgården hela kvällen med kristian. jag vaknade precis, har inte sovit alls bra.. nu ska jag titta klart på nått tv program, sen hoppa in i duschen, sen kommer kristian hit och gör min lördag till den bästa!:)

i'm so lucky with you

Kom precis hem från skolan. Ganska slappt gick skoljoggen osv.. Nu ska jag byta om och dra och handla med mamma, sen blire väl plugga eller nått sånt och försöka bli frisk från förskyldningen:)

idoltime

Kom precis ut ur duschen, nu göra te och hämta plommon som morfar har kommit med, sen ska jag lägga mig och kolla på idol. Och sen måste jag plugga som vanligt! Jag dööör av alla läxor vi har..

<3


I can not find back to myself anymore

kom hem från skolan precis. nu ska jag göra nudlar och plugga.. orkar inte med nått idag verkligen, mår inte alls bra..

duscha/ansiktsmask/mat

Va på maxi med mormor och morfar, sen åkte jag hem och rens hela min garderob och lisa kom och hämta allt:) nu ska jag ta en dusch och bara ta en lungn kväll och försöka bli frisk till imorgon..

feber + läxor

Kom hem från skolan för ett tag sen, ganska slapp dag.. skulle igentligen träffa sara nu efter skolan men det hände lite saker så det sket sig, jag har feber! Så jag drar till mormor och pluggar ist. Askul! Har så grymt mkt läxor och ett fetto soprov till fredag.

mobilblogg

Kom precis ut ur en varm dusch.. nu ska jag göra te,fixa naglar na och lyssna på min favoritlåt, sen ska jag sova! får se om jag orkar gå till skolan imorgon, är sjukt förskyld.. ska göra mitt bästa iaf:) sanna va sjuk heeela veckan förra veckan så har saknat henne i skolan.. så jag hoppas att jag orkar gå imorgon:)

two hearts one love

drar till faster med pappsen nu, sen blire hem och plugga:)


godmorgon!

vaknade av att jag inte kunde andas med näsan.. hatar att va förskyld!
idag ska jag träffa pappa, vi ska kanske dra in till linköping och shoppa galet på ikea;) haha
får se vad som händer, nu ska jag iaf göra te och mackor sen ta en dusch innan jag ger mig av till faster:)


i was broken and alone




fotboll

Kom hem från min match för ett tag sen.. det gick bra vi vann med 4-2:) just nu sitter jag med sanna och kollar på älsklingens match, sen får vi se vad som händer;)

-


Boy I've never loved one like you

skolan idag va ganska okej.. har vart ganska trött men det gick väl ganska bra endå:)
nu sitter jag hos amanda och pratar lite skit och lyssnar på musik,
ska snart upp och handla för kristian och jag ska baka senare;)

det är sjukt hur just du kan vilja ha mig..

nu blire pizza käk med amanda sen mys med älskling! :)

-

ville bara säga, jag älskar dig mest!

hemma..

har tappat bort sladden till cameran så bilderna kommer när jag har hittat den helt enkelt!:)
ska plugga nu bloggar mer imorgon, puss♥


when your body go like a maracacaca


RSS 2.0